VIDEO/ Juli i rrëfen Rozës emrat e banorëve që mendon se viktimizohen brenda BBV3

Vesa dhe Juli kanë shkruar në tokë sloganin “Stop Viktimizimit” për disa nga banorët e shtëpisë. Kjo gjë u komentua shumë nga banorët e tjerë, se për cilët persona bëhej fjalë. Gjatë një bisede mes Julit dhe Rozës, kjo e fundit ka dhënë mendimin e saj rreth banorëve që mund t’ju jetë drejtuar mesazhi.

Roza: Për kë e ka Vesa specifikisht?

Juli: E kam unë, unë i thashë Vesës.

Roza: Po ti për e ke?

Juli: Për ata që viktimizohen.

Roza: Françeska?

Juli: Romeo, Heidi, Françeska, Egla.

 


Shtuar 20.03.2024 13:34

Tags: , ,