VIDEO/ Debat mes banorëve, Juli lë lojën në mes dhe largohet

Një zarf i bardhë ka mbërritur ditën e sotme në shtëpinë e spektaklit televiziv “BBVA3”, ku shkruhej se finalistët duhet të ulen përballë njëri-tjetrit dhe të thonë 5 arsye për secilin, se pse nuk duhet ta fitojnë çmimin e madh .

Teksa Egla po i thoshte arsyet Meritonit, Juli ka shprehur se nuk do të marr pjesë në lojë derisa të kryhet seriozisht dhe jo me tallje.

Një pjesë nga debati:

Egla: Mund të vazhdoj arsyet e mia Meriton, të lutem.

Juli: Nuk mund të vazhdosh o njeri.

Egla: O zemra ime, ti nuk përfaqëson askënd përveç vetes.

Juli: Në këtë rast nuk është kështu Egla.

Egla: Meriton, po thoja. Je shumë i bukur dhe nuk mund të fitosh edhe bigun sepse të ftofen dhëmbët pastaj.

Juli: Kur ta bësh seriozisht, le të rrijnë këta.

Egla: Unë po e bëj shumë seriozisht

 


Shtuar 21.05.2024 14:59