“Vëllai i madh” refuzon vendimin me “kusht” të Jetmirit, banori zgjedh të bëj diçka tjetër

“Vëllai i madh” nuk pranon vendimin e Jetmirit me “kusht”, pasi ai tha se do të qëndrojë por pa folur me banorët.

Kështu i mbeti në dorë Jetmirit për të vendosur të qëndrojë dhe të vijojë lojën normalisht, ose të largohet.

Pas këtij komunikimi ai tha se do vazhdojë dhe do zgjedhë ai se me kë të komunikojë.


Shtuar 20.04.2024 22:20