“Ule kokën poshtë jorganit, puçi-puçi”, Ledjona i kthehet keq, Ilnisa e fton t’i bashkohet me Meritonin në krevat: O ordinere, s’jam si ty

Ledjona dhe Ilnisa janë përfshirë në një sherr në orët e vona të natës, kur ishin gati të flinin gjumë.

Ato ndodheshin në krevatet e tyre në dhomën e tyre, ku filluan të thumbonin dhe të ofendonin njëra- tjetrën.

Ledjona e akuzon Ilnisën se di të bëjë vetëm “puçi-puçi” me Meritonin poshtë krevatit dhe iu drejtua me fjalë ofenduese si “injorante dhe ordinere”.

Ilnisa e ka ftuar Ledjonën që t’i bashkohet në shtrat me Meritonin dhe kjo gjë e ka agravuar më keq situatën, ku Ledjona nuk ndalon ofendimet.

Ledjona: Puçi-puçi poshtë jorganit, ule kokën atë bëj! Trego për veten.

Ilnisa: Është me fat, nuk është me inat.

Ledjona: O injorante, o injorante! Lepurush i vogël, ule kokën aty dhe shtrihuni.

Ilnisa: Do të vish edhe ti, ka vend edhe për ty?

Ledjona: Nuk jam mësuar si ty unë, o ordinere. Në rregull, sa kam ardhur këtu jam vetëm. Mos ma trego mua atë do të vish këtu, ndoshta t’i je mësuar, por unë jo. Hajde fute kokën aty.

Ilnisa: Femra që i thotë femrës ordinere.

Ledjona: Ti flet për femrat? O njeri i ulët.

Ilnisa: E di sa gjëra di të të them unë ty?


Shtuar 23.03.2024 16:36