U akuzua se po ndan Meritonin nga Ilnisa, Sara: Unë jam përdorur nga disa njerëz këtu

Sara Karaj pohon se është ndjerë e përdorur nga disa njerëz, duke përfshirë Ilnisën, dhe se ka pasur vështirësi me mënyrën se si është trajtuar në kontekstin e marrëdhënies me çiftin.

Biseda:

Lediona: Sara e ka thënë që nuk dua të dal sikur po ndaj çifte.

Meritoni: Ajo e ka problemin me mua.

Sara Karaj: Unë kurrë nuk do e përdorja këtë. Unë jam viktima. Unë kam dalë sikur dua të futem mes tyre. Kjo më ka përdorur mua për të më ulur imazhin.

Lediona: Ti prapë po mundohesh ta përdorësh o Lediona.

Sara Karaj: Kur kam hyrë në këtë shtëpi kam mbrojtur ndjenjat mes këtij çifti. Kam dalë edhe kundër Françeskës.

ILnisa: Po më pas?

Sara Karaj: Po ndihem keq që jam përdorur nga disa njerëz këtu. Nga Ilnisa Vetë, për mënyrën se si përdori shoqërinë për të favorizuar çiftin, se ka qenë në gjumë gjithë javës. Ka qenë shumë e qartë që kemi pasur marrëdhënie shoqërore. E ka bërë për të më kërcënuar imazhin. Unë ia kam thënë Rikës vetë që nuk hyj mes çifteve për të dalë në prime.

Rikja: Ilnisa ndoshta po përdor kartën e xhelozisë.


Shtuar 27.02.2024 23:14