Tregon procedurën LIVE, këngëtarja shqiptare kryen ndërhyrje në të pasme (FOTO LAJM)

Këngëtarja e njohur, Lindita Halimi do të kryejë një ndërhyrje në trup. Lajmin e ka dhënë vetë këngëtarja dhe njofton se do të realizojë një vlog në Youtube, ku do të flasë më shumë për ndërhyrjen estetike.

Lindita do i nënshtrohet operacionit të quajtur BBL, një procedurë e specializuar që heq dhjamin nga të pasmet.

Gjatë procedurës, kirurgu plastik heq yndyrën e tepërt nga barku, ijet ose kofshët duke përdorur liposuksion. Kirurgu e transferon këtë yndyrë në vithe për më shumë volum.


Shtuar 20.08.2021 10:55