Tensione në BBV. Egla përplaset me Ledjonën: Je e degjeneruar!

Me tensione është shoqëruar debati mes Eglës dhe Ledionës. Në një moment Ledjona i ka tërhequr batanijen Eglës dhe kjo e fundit u revoltua. Të dyja banoret e Big Brother VIP nuk kanë kursyer aspak ofendimet ndaj njëra-tjetrës.

Debati:

Egla: E degjeneruar. M’u zhduk, je zero me xhufkë. Ti je një budallaqe.

Lediona: E degjeneruar je ti. Ke treguar çdo fytyrë tënden.

Egla: Unë nuk merrem më me ty, ma shpif.

Lediona: Mos ma hidh mua ashtu. Këtë mua jo në fytyrë, o femër e poshtër.

Egla: Ai gjesti është dhunë. Ti je e pafytyrë.

 


Shtuar 1.03.2024 13:35

Tags: , ,