Të bezdisur nga rojet e shumta, fqinjët e Vin Diesel: Na marrin në pyetje

Fqinji i Vin Diesel pretendon se prania e rojeve në komunitetin e tyre privat të mbyllur është “abuzive” dhe “absurde”, sipas një raporti.

“Për disa javë kam parë personalisht dhe kam dëgjuar nga pronarët e tjerë të shtëpive shfaqjen e paparë dhe abuzive të njerëzve tuaj të sigurisë përreth shtëpive dhe plazhit tonë,” shkroi fqinji në një letër për Diesel të marrë nga TMZ .

“Duke na marrë në pyetje, duke bllokuar rrugën tonë me pesë ose gjashtë SUV. Ndalimi i banorëve ndërsa ecin kur udhëtojnë me biçikletë.”

“… Ne jemi mësuar të [shohim] shumë njerëz të famshëm si ju, por që nuk kanë imponuar rregullat e tyre personale dhe arbitrare ndërsa shkelin kënaqësinë paqësore tonën, të pronarëve të shtëpive dhe mysafirëve tanë ndërsa jemi këtu,” shkroi fqinji.

Fqinji la shënimin pasi ekipi i sigurisë së Diesel dyshohet se “bllokoi këmbësorët dhe trafikun” në mënyrë që aktori dhe fëmijët e tij të mund të ngisnin biçikletat e tyre në Pashkë, sipas TMZ.

Ai ka tre fëmijë, duke filluar nga mosha nga 6 vjeç në 13, me gruan Paloma Jiménez. Por një burim afër yllit shpjegoi TMZ-në për sigurinë shtesë të asaj dite: Ai dhe fëmijët po shpërndanin shportat e Pashkëve për punëtorët në komunite.

“Në përgjithësi, ylli i “Fast & Furious” kurrë nuk ka dashur të “shqetësojë” fqinjët dhe është ‘marrë vesh mirë’ me vendasit gjatë 20 viteve të vizitave të tij në Republikën Dominikane, tha burimi.


Shtuar 12.04.2021 15:41