Surpriza e veçantë për Jul Dedën në finalen e madhe! Surprizohet nga familjarët dhe miqtë në skenën ku nisi karrierën

Surprizë e veçantë për Julian Dedën në natën finale të Big Brother VIP3

Finalisti është suprizuar nga familjarët dhe miqtë e tij në skenën ku ai nisi karrierën, Portokalli.

“Portokallia është shkolla ime e parë e humorit dhe artit dhe falënderoj nga zemra Portokallinë”-tha Juli.

Kolegët e tij aktorë, kishin kishin thurur edhe një ‘bejte’ me plot humor për Julian Dedën.


Shtuar 25.05.2024 23:34