Shtëpi luksoze por pak rrëmujë, si duket banesa e re e Rudinës dhe Markut

Rudina Dembacaj dhe ish deputeti i Partisë Socialiste Mark Frroku kanë marrë shtëpi të re. Sigurisht që ajo është shumë spacioze, e bukur dhe e bërë me shumë dashuri nga të dy. Por siç e shohim edhe në foto është pakëz rrëmujë pasi momenti më i vështirë është ai i sistemimit të rrobave dhe orendive të ndryshme.

Megjithatë edhe me këtë “rrëmujë” më se të kuptueshme duket qartazi që kjo shtëpi ka qenë ajo që aktorja ka ëndërruar.

Rudina dhe Marku u martuan dy vjet më parë dhe sot janë një nga çiftet më të komentuara të showbizit.


Shtuar 11.09.2022 10:25