Sërish në ‘Top Channel’/ Skena me pullë të kuqe në ‘BBV3’?

E përmendëm edhe dje! Teksa paraqitëm disa pamje +18 nga takimi i Buçit dhe Klaudias në emisionin ‘Për’puthen’, kliko këtu, ditën e sotme pamje të reja po qarkullojnë por këtë herë nga formati më i ndjekur i ‘BBV3’.

Siç duket ‘izolimi’ i Ilnisës dhe Meritonit po shkon shumë mire.

Teksa qëndrojnë të shtrirë në mes të dy shtretërve, sipër njëri-tjetrit, Ilnisa dhe Meritoni duket se po kalojnë një moment të këndshëm duke ‘u përkëdhelur’ me njëri-tjetrin.

Njësoj si në ‘Për’puthen’ as në ‘BBV3’ nuk përbën problem për televizionin që shfaq të tilla pamje ‘degjeneruese’, duke i dhënë programit një imazh komplet tjetër dhe të ulët, pa marrë parasysh se prej kujt shihen këto pamje.

Por ‘fajin’ nuk e ka vetëm produksioni. Po dy protagonistët a mendojnë që është dikush tjetër aty jashtë që i shikon?


Shtuar 5.04.2024 21:59