Rike i jep fund rrugëtimit në Big Brother

Rike Roçi është banorja që ka përfunduar rrugëtimin në Big Brother VIP ka lënë duke i dhënë njëkohësisht fund edhe garës për çmimin e madh.

E surprizuar nga rezultati i nominimit, Rike është takuar me banorët para se të dilte nga dera e kuqe duke u uruar atyre suksese në Big Brother.

“Suksese dhe fitoftë më i miri”- tha Rike, duke i tërhequr vëmendjen Eglës që të mos ofendonte më banorët.


Shtuar 14.04.2024 01:26