Po bëhet nënë për herë të tretë, Emina Cunmulaj duhet të heq dorë nga makina luksoze

Emina Cunmulaj zbuloi vetëm dy ditë më parë lajmin e bukur të pritjes së ëmbël. Këtë herë do i shtohet një djalë familjes së modeles dhe lajmi surprizë paska qenë për goxha kohë i fshehtë. Tashmë Emina po tregon dhe përgatitjet për ardhjen në jetë të bebushit dhe hap i rëndësishëm do jetë marrja e një makine më të madhe, mundësisht një mini furgon.

Familja e Eminës po bëhet vetëm pak më e madhe dhe për të është një hap i rëndësishëm. Por në gjithë rrëmujën e ardhjes së bebes së re, po ju e vutë re sa janë rritur vajzat e modeles?

 


Shtuar 13.04.2021 14:51