Plane për t’u bërë baba për herë të tretë? Julian Deda jep përgjigjen epike: Ne po punojmë, por…

Mëngjesin e sotëm, aktori i humrit Julian Deda,  ishte i ftuar në studion e “Wake Up”, për të folur më shumë për eksperiencën e tij në “Big Brother” dhe jo vetëm.

Ke pasur mjaft komente pozitive dhe njerëz që të kanë mbështetur. Çfarë mund të thuash për këtë?

“Popullariteti si sasi nuk më bëri shumë përshtypje sepse atë e kam pasur, por këndvështrimi ndryshe po. Ajo që më gëzon është që në 20 vjet më kanë njohur 2 orë gjatë ‘prime time’ në spektakle humori, kurse tani më kanë parë në 4 muaj. U bëra shumë i njohur në këtë prizmin tjetër”.

Brenda shtëpisë the se nëse do të fitoje do të bëje një fëmijë të tretë. Po tani?

“Thashë nëse do të fitoja, jo nëse jam fitues i publikut (qesh). Nuk është me plan kjo punë. Fëmija nuk është një njeri i ri që vjen në familje, ka vendin e vet. Si të jetë e shkruar, ne po punojmë (qesh)”.


Shtuar 21.06.2024 11:38