Përshkallzohen tensionet në BBVK: Edona kërkon largimin e menjëhershëm të Blerandos

Edona, njëra prej banoreve më të ndjeshme dhe të drejtpërdrejta të edicionit të dytë, fillon një debat me Blerandon.

Duke shfaqur një sjellje agresive, ajo ka ngritur zërin dhe ka dalë me deklarata të forta në drejtim të bashkëbanorit të saj.

Debatin e fillon Edona duke thënë: “Unë s’merrem me ty, ti sot do të dalësh jashtë.”

Një akuzë që duket se ka rrënjët në sjelljen e përditshme të Blerandos brenda shtëpisë, të cilën Edona e përshkruan si provokuese.

“Se vetëm fle, dhe provokon, sot më ke provokuar edhe mua,” ka shtuar ajo, duke u shprehur më tej në një ton të vendosur.

Edona gjithashtu bën thirrje publike për largimin e Blerandos nga shtëpia e BBVK.

Me Blerandon që tashmë është në nominim së bashku me Santianën dhe Bucin, ajo ka apeluar tek audienca që të votojnë kundër tij.


Shtuar 19.01.2024 18:50