Përqafime dhe puthje në buzë, por Pm dhe Sara bëjnë deklaratën e papritur (VIDEO)

Sara dhe Pajtimi dhanë puthjen e parë në ‘Big Brother VIP’, por i habitën të gjithë me deklaratën e tyre.

PM: Unë Sarën e pëlqej, por ajo më bëri të presë dhe nuk më pëlqyen sjellje të saj. Tani e ka marr ndryshe, por nuk dua të bëhemi çift këtu brenda.

Sara: Po unë e kam folur me Pajtimin. E kuptoj mirë, e kuptoj drejtë.

Pajtimi: Unë e kam pas qejf Sarën e dinë gjithë banorët, por Sara nuk ma kthehu njejt, më bëri konfuz.

Arbër (Dj Dagz): Pajtimi ka tip të vështirë, është shumë i prekshëm. Edhe unë e kam të vështirë me të. I ngelet hatri shpejt. Arbana i doli në mbrojtje Sarës si vajzë e re, 25 vjeçe, e cila shprehu ndjenjat dhe shihet nga gjithë Shqipëria dhe nga prindërit e saj dhe gjykohet. Sipas saj ajo nuk e la shumë të presë PM që ai të reagonte kaq keq.

Në fakt ata u dukën shumë të afërt para spektaklit dhe kjo u duk e papritur. Ata kanë shkëmbyer sërish një puthje teksa bënin prova për komedinë “Pallati 176”.Ndryshe nga hera e parë, puthja midis tyre nuk ka shkaktuar reagime të ashpra nga banorët e tjerë dhe të gjithë janë shfaqur të buzëqeshur. Ata kanë shkëmbyer disa herë puthje dhe dukshëm, preteksti nuk ishin rolet që po luanin.\


Shtuar 24.11.2021 12:42