Përfundon sfida/ Cilët janë banorët që rezistuan për 21 orë (VIDEO)

Vesa dhe Arta, kanë fituar sfidën e rezistencës të dhënë dje nga “Vëllai i Madh”. Vajzat kanë qëndruar për më shumë se 21 orë në një ambient, duke mbajtur shtypur një buton.

Ato kanë thyer rekordin e banorëve që fituan këtë sfidë edicionin e kaluar dhe qëndruan rreth 14 orë.

Në këtë sfidë, rezistoi edhe Fationi i cili në moment të fundit u dorëzua.

Po ashtu, edhe Erjola arriti të rezistonte më shumë se 18 orë.

Së shpejti në shtëpi, pritet të mbërrijë një zarf i bardhë me shpërblimin nga “Vëllai i Madh”, për realizimin e sfidës.

Për më shumë shihni videon më poshtë:


Shtuar 23.02.2024 13:39