Oficerja simpatike nga Elbasani vjedh gjithë vëmendjen, zgjedh gjarprin për kafshë shtëpiake (FOTO LAJM)

Mbajtja e një kafshe në banesë është hobi për miliona njerëz në botë, por të mbash një gjarpër në shtëpi për kafshë shtëpiake, kjo po që quhet guxim.

Edhe në Shqipëri është një vajza e cila jo vetëm që nuk i ka frikë gjarpërinjtë por i mban në shtëpi, dhe i trajton sikur të jenë fëmijë.

Bëhet fjalë për oficeren simpatike të policisë së Elbasanit, Anisa Kostani, e cila në një intervistë në media ka thënë se e mban gjarprin në shtëpi si anti-stres.