Nuk është e vështirë për ta njohur, e gjetët kush është këngëtarja shqiptare në foto (FOTO LAJM)

Ajo di të maskohet, trukohet e transformohet nga java në javë dhe të çudisë publikun në çdo performancë të saj.

Anxhela Peristeri, këngëtarja korçare, disa kohë më parë ka postuar një foto nga fëmijëria së bashku me vëllanë.

Nuk është aq e vështirë të dallosh tiparet e ëmbla që i ka ruajtur edhe sot, mjafton vetëm pak përqendrim, edhe pse kanë kaluar shumë vite që nga ajo kohë.

Kujtojmë se së fundmi Anxhela ka pranuar se është në një marrdhënie dashurie. Këngëtarja sërish ruajti privatësinë dhe zbuloi vetëm se partneri ëstë shqiptarë.