Njëri para e tjeri mbrapa, Iliri dhe Donaldi bëjnë kërcimin provokues për Arjolën (VIDEO)

Perveç dramave, sherreve e debateve të pafundme, ndonjëherë në “Big Brother VIP” shihni dhe skena që iu bëjnë të buzëqeshni.

Së fundmi Iliri dhe Donaldi kanë kërcyer provokues për Arjolën e cila e ka shijuar e ulur në karrige.

Iliri nuk e kishte për herë të parë këtë kërcim, por këtë herë Arjola mori kënaqësi të dyfisht pasi iu shtua edhe Donaldi.


Shtuar 25.11.2021 11:18