Nis “Style Star”, spektakli i ri dedikuar stilit dhe modës (VIDEO)

Sot në  ka startuar emisioni më i ri, i dedikuar i gjithi stilit dhe modës. Perveç rolit të moderatores, Kiara Tito, ka dhe rolin e autores. Pjesë e show-ut janë dhe stilistët, Niko Komani dhe Miranda Dupi, në rolin e jurisë.

Spektakli ka natyrë kompetitive, ku 10 vajza çdo të premte do të sjellin veshje dhe performanca me tematika të ndryshme. Duke pasur në fund të natës një fituese dhe një vajzë të skualifikuar.

Puntata e parë na prezanton me stilin e personalitet e veçanta të secilës prej vajzave, por nuk mungojnë dhe shfaqjet e para të shpirtit konkurrues te vajzave dhe lotët nga komentet negative.

Shtuar 26.03.2021 06:03