Nëse do keni fatin të ndesheni me Messin në semaforin e qytetit, kështu do të regojë futbollisti (VIDEO)

Mund të jetë një nga futbollistët më të famshëm të lojës më popullore të planetit por kjo nuk e pengon të jetë edhe një njeri i përulur.

Lionel Messi nuk ngurron asnjëherë të tregojë edhe me gjeste se nga vjen dhe cila është e shkuara e tij në nga një lagjet më të varfra të Rosarios në Argjentinë.

Një tifoz e ka njohur në një nga kryqëzimet e Parisit dhe pasi i flet, Messi ul xhamin e makinës dhe e përshëndet. Fansi i përgjigjet: “Faleminderit që je argjentinas!”.