Monika dhe Arjola kërkojnë aktivitet me banane në dorë, “Big Brother” i vë në siklet (VIDEO)

Teksa ishin duke ngrënë banane dhe duke nënkuptuar të tjera gjëra, Monika dhe Arjola i kërkojnë vëllait të madh t’i krijojë mundësinë për aktivitet 2-3 orë në javë.

Kjo video i është transmetuar banoreve në “Big Brother” dhe i ka vënë në siklet. “Vëllai i Madh” është treguar bujar duke ja plotësuar këtë dëshirë.

Ato kanë hipur në një biçikletë ku duket se ky ka qenë aktiviteti që ato e kishin kërkuar.

Humori dhe batutat nuk kanë munguar mes njëra-tjetrës dhe shihet që ato po kënaqen shumë.