Momenti epik, Sabiani kap nga flokët Sheilën dhe bëhet viral në rrjet (VIDEO)

Prova javore në “Big Brother VIP” ka shkaktuar shumë të qeshura.

Gjatë provës, Sheila dhe Iliri bien në pishinë dhe veprimi i Sabianit ka bërë që banorët të qeshin me të madhe. Ai e kap këngëtaren nga flokët dhe në këtë mënyrë tenton që ta shpëtojë dhe ta nxjerrë nga pishina.

Patjetër që ky moment është bërë viral në rrjet dhe memet e shumta nuk mungojnë.