Mes këmbëve të Arjolës, Iliri ndez atmosferën me një kërcim provokues (VIDEO)

Banorët e “Big Brother VIP” luajtën së fundmi lojën e quajtur “Jenga” ose “Kulla e balancës”. Kulla ishte e ndërtuar nga dërrasat dhe çdo dërrasë kishte të shkruar një pyetje apo dënim.

Ilirit iu desh të performonte një kërcim provokues për njërën ndër banoret e shtëpisë dhe ai zgjodhi Arjolën.

Balerini dha super spektakël dhe u shoqërua me duartrokitje dhe brohorima nga ana e banorëve.


Shtuar 19.11.2021 10:47