Meritoni – Eglës: Më ke drejtuar gishtin për ngacmim seksual! Aktorja: Je i leshtë, nuk kupton

Meritoni dhe Egla kanë debatuar ashpër për mënyrën se si i janë drejtuar njëri-tjetrit. Banori tha se Egla e ka akuzuar për sulm seksual, ndërsa kjo e fundit e konsideroi një person që nuk kupton.

Meritoni: Bën lloj e lloj lojërash për të më ulur mua. Më tha marre kush të ka rritur ty.

Egla: Jo nuk kam thënë kështu. Asnjëherë.

Meritoni: Më provokon për të më nxjerrë jashtë vetes. Ma drejtoi gishtin për ngacmim seksual.

Egla: S’ka shance, o je i leshtë dhe nuk kupton.

Meritoni: I kam thënë vajzave jua kam bërë ndonjëherë.

Egla: Nuk është kështu, është ndryshim i madh mes asaj që the dhe asaj ‘po i vjen marre një grua që të ka rritur ty’./albeu.com


Shtuar 11.05.2024 23:07

Tags: , ,