Meri Shehu përplaset me Lorenc Hasramën në studio: Meqë qenke çun mami ti…

Teksa po bënte parashikimin e yjeve, astrologia Meri Shehu, është ‘përplasur’ me këngëtarin Lorenc Hasrama në Top Arena.

Ajo po parashikonte për datat e koncerteve të këngëtarit, ndërsa ai tha se të njëjtën gjë i thotë dhe mami, por kjo nuk u prit mirë nga Meri.

Meri:Ka shumë fat ujori”.

Lorenci: “Kam nja shtatë muaj që më luajnë datat e koncerteve kështu shihe njëherë”.

Meri:Do të të hapet rruga”.

Lorenci:Këtë ma ka thënë mami”.

Meri:Meqë qenkë çun mami ti, tjetër ta thotë mami, tjetër të ta them unë”.


Shtuar 21.06.2024 08:13