Më e emocionuar se kurrë, Xhensila Myrtezaj merr deklaratën më të bukur të dashurisë (VIDEO)

Deklaratat më të bukura të dashurisë, me siguri çdo nënë i merr nga fëmija i tij.

Kështu ka ndodhur dhe me Xhensilën, e cila duke lëvizur me ashensor me Ajkën ka arritur të kapë një moment plot dashuri me të bijën, e cila i ka bërë një nga deklaratat më të bukura.

“Të dua shumë sa qielli, sa toka”, i ka thënë Ajka mamit që pas këtij momenti nuk ka dëshiruar asgjë më shumë.

E në fakt, cila deklaratë mund t’ia zbukuronte më shumë ditën Xhensilës veç këtij pohimi kaq të veçantë?!

Shtuar 27.03.2021 10:03