“Mastu*bohu,duket që ke nevojë!”/Degradon sërish debati mes Julit dhe Eglës

Degradon sërish debati mes Egla Cenos dhe Jul Dedës në ‘BBV’.

Egla është shprehur se Juli e ka ofenduar, si edhe i ka thënë të masturbohet. Edhe Juli u shpreh se Egla e ka ofenduar atë duke e quajtur “këllëf”, megjithëse sipas aktores fjala nuk ishte me kuptim të keq por nënkuptonte këllëfin e jastëkut.

Pjesë nga debati:

Egla Ceno: Ke dridhur zinxhirin për 3 muaj. Ti je ai sa të ikën të tjerët më ke thënë shurrufull, masturbohu, jazëk të qoftë, më the s’do bësh hajër.

Jul Deda: Po ti mua çfarë më ke thënë?

Egla Ceno: Çfarë të kam thënë, ma thuaj.

Jul Deda: Të gjitha të zezat. Këllëf

Egla Ceno: Po ta kam thënë se çfarë është këllëfi, është situatë

Jul Deda: Jo moj vajzë, për çfarë e përdorim këllëfin a e din ti?

Egla Ceno: Unë mbaj përgjegjësi për atë që them

Jul Deda:Aaaa! Ok edhe un të them masturbohu në tru

Egla Ceno: Unë të them masturbohu se duket që ke nevojë

Jul Deda: Kokë cigare moj gare. Ik moj kokë ci gare. Hajde ta bëjmë lojën kështu

Egla Ceno: Mbaj përgjegjësi për çfarë them dhe jo për çfarë mendon ti

Jul Deda: Nuk mund të bësh këtu sikur ti je njeriu që i kanë rënë në qafë. Ti i ke degjeneruar me rradhë more njeri.

Egla Ceno: Unë mbaj përgjegjësi për çfarë them.

Jul Deda:Ti i ke denigruar, i ke sharë më rradhë, t ii ke denigruar me rradhë, i ke përçmuar njerëzit

Egla Ceno: Ti Juli nuk ke gojë të flasësh se je qesharak. Pasi më cenove në moral doje të më cenoje si grua e pisët.

Jul Deda: Ti s’do të bësh muhabet se unë e kam gjetur të vërtetën, ti rri gjithë ditën duke u viktimizuar dhe u thua njerëzve “unë skam bërë asgjë, kam reaguar se më kanë bërë mua.

Egla Ceno: As s’më han… As s’më han veshi.

Jul Deda: Ti i ke stisur situatat

Egla Ceno: Ti je mashtrues


Shtuar 14.05.2024 18:56

Tags: , ,