Luana Vjollca dhe Mc Kresha vijnë me bashkëpunim

Ky sezon veror duket se do të jetë tejet i nxehtë.

Ende pa filluar mirë vera, bashkëpunimet kanë nisur të publikohen. Lajmi.net ka mësuar për një bashkëpunim tejet interesant që do të publikohet këtë verë.

Luana Vjollca e Mc Kresha kanë bashkuar forcat për të sjellë projektin e tyre të parë bashkë.

Si duket ky sezon veror i takon bashkëpunimeve të jashtëzakonshme.

Shtuar 21.06.2022 18:19