“Lotët e Rikës nuk i harroj, i the je shqepur para e mbrapa!” Egla: Jeni të ulëta, duan të hapin biznes…

Debati gjatë ditëve të fundit mes Eglës dhe Rozës ka vijuar edhe këtë të martë gjatë prime-t të Big Brother VIP.

Egla: Këto duan të hapin ndonjë biznes qepjesh dhe shqepjes, nuk ka ndonjë bisedë, grua e hapur aty ku s’duhet.

Ledioni: Roza ka insinuar herë pas here imazhin e Eglës dhe ndërhyrjet që mund të ketë bërë në fytyrë

Roza: Unë e kam içik merak fenomenin Egla, tek pjesa e të qepurës së saj, ajo ka qenë që ka sulmuar Ledionën për botoksin

Egla: Për qerpikët, jeni të ulëta

Roza: Mbylle se ke gjithë prime-n që flet. Egla ka bërë për të qarë je shqepur para dhe mbrapa, lotët e Rikës nuk i harroj. Do të të sulmoj gjithmonë.


Shtuar 7.05.2024 23:35