Lori Hoxha rikthen Ledion Liçon, çfarë po kurdisin kunetërit?

Tani që erdhi vera Lori Hoxha dhe Ledion Liço kanë mbledhur forcat për të tjera xhirime. Por se për çfarë bëhet fjalë ekzaktësisht këtë nuk e dimë. Ka qenë Lori ajo e cila ka publikuar pak më parë disa momente prapaskenash e xhirimesh, ku shfaqet Ledioni krah së cilës ka shkruar: “Zoti producent është gati”.


Në këtë mënyrë ajo ka lajmëruar se punë të reja janë rrugës e nga ana tjetër e ka rikthyer kunatin në ‘Instagram’, gjë që ndodh rrallëherë, por ndodh vetëm nga Lori ose Sara. Ç’të jenë duke kurdisur vallë dyshja? Këtë me siguri do e zbulojnë vetë ata në ditët në vijim

Shtuar 7.05.2021 11:32