Ledri Vula është gati për një fëmijë të dytë dhe më shpejt nga ç’mendoni (VIDEO)

Ledri Vula dhe Sara Hoxha janë një ndër çiftet më të përmendur në showbizin shqiptar. Ata shpesh pyeten se kur do të bëhen me një tjetër fëmijë.

Ledri e ka treguar haptazi dëshirën e tij për të pasur një tjetër fëmijë e për ta bërë Poemën me motër ose vëlla.

“Unë jam një fëmijë i vetëm, nuk kam vëlla ose motër aq sa është e mirë aq nuk është e mirë…”, ka thënë Ledri Vula më herët.

Së fundmi ai ka dhënë një intervistë për “Era Verë” dhe sigurisht që nuk mund t’i shpëtonte pyetjes për një tjetër fëmijë.

“Kur të jetë e shkruar, me qejf që sonte”- theksoi Ledri.

Ledri ka treguar se ai udhëton shpesh dhe mezi pret që të kthehet në shtëpi e të takojë të voglën e tij, Poem

“Mua më bie shumë të udhëtoj, asnjë fundjavë nuk jam në shtëpi, edhe në këtë moment që po kthehem, mezi po pres të rri me të, kur shkojnë ditët kur s’e takoj. Kur thotë një fjalë të re, nuk kam qenë aty kur e ka mësuar, sa gëzohesh edhe të dhemb se nuk ke qenë aty dhe mundohem mos të humb asnjë sekondë me të”, ka nënvizuar reperi.