Ky është banori që u eliminua sonte

Të nominuarit e kësaj të marte ishin Einxhel, Iliri, Arjola dhe Claudio.

Iliri dhe Claudio u nominuan nga banorët, ndërsa Iliri dhe Donaldi si dy të preferuarit e publikut patë mundësin të nominonin dy të tjerë

Iliri nominoj Einxhelin ndërsa Donaldi e nominuoi Arjolën.

Sonte u eliminua Claudio. Ai la sonte shtëpinë pak ditë pasi hyri në shtëpi.

Claudio ishte banori më i qetë aty brenda dhe nuk pati fat pasi shorti atij i ra me më të fortit e shtëpisë.


Shtuar 14.12.2021 23:21