Këta janë tre të nominuarit për këtë javë në BBV

Të martën njëri nga tre banorët do ta lërë shtëpinë.

Si çdo prime edhe sonte banorët kanë zgjedhur personat brenda shtëpisë për ti çuar në nominim.

Ky ishte momenti më i vështirë për ta pasi që banorët e vjetër nuk kishin të drejtë të rinjtë kurse banorët e rinj të vjetrit po.

Donaldi si i preferuari i publikut duhej të vendoste të ndryshonte ose jo emrat e të nominuarëve.

Ai vendosi ta lërë kështu siç është duke lënë në nominim Ilirin, Dagzin dhe Einxhel.


Shtuar 7.01.2022 23:54