“Je totalisht idiot”, Jurgeni e acaron keq, Mikela lë studion (VIDEO)

Jurgeni u shpreh në “Për’puthen” se ka tërheqje fizike ndaj Mikelës, por nuk i pëlqejnë sjelljet dhe karakteri i saj. Por ai shkoi më tej duke e ofenduar konkurrenten, e cila u detyrua të largohet nga studio.

Jurgeni: Flet shumë, bie në kundërshtim me veten. Bie me këmbët e tua. Nuk je e qëndrueshme në karakter!

Mikela: Nëse dal në kundërshtim me veten do thosha jam në pishman që i kapa dorën Argjendit. Por nuk e bëra

Jurgeni: Ti merr zjarr kot…

Mikela: Unë marr zjarr kur kërcënohem. Më jep fakte, kur jam treguar arrogante ndaj teje?

Jurgeni: Ke treguar që nuk je e përgjegjshme me ato që bën.

Mikela: Çfarë nuk të pëlqeu?!

Jurgeni: Nuk më pëlqejnë gjërat që bën ti në takimet e para. Me Argjendin ishte ekstrem fare, nuk më pëlqen fare te një femër ajo sjellje!

Mikela: Çdo njeri e shijon si do!

Jurgeni: Çfarë mund të presësh nga ty në takimin e dytë?

Mikela: Unë nuk i bëj për ty, bëj çfarë ndjej.

Jurgeni: Nuk je te një nga pëlqimet e mia!

Mikela: Ju përdorni armë shumë të ulëta ndaj femrave…

Jurgeni: Kontrollo veten kur flet

Mikela: Ti më tregon mua edukatën familjare kur them do bëj ça të dua unë

Jurgeni: Bëje, bravo

Mikela: Edukatën e familjes nuk ma tregon dot as ti, asnjë këtu

Jurgeni: Pastaj fillon qahesh

Mikela: Ore ti je idiot apo po bën vet? Je totalisht idiot. Unë lë studion.


Shtuar 1.10.2021 10:15