“Je më i padrejti këtu”, Arjola shpërthen papritur ndaj Donaldit (VIDEO)

Arjola dhe Donaldi kanë debatuar me njëri-tjetrin. Sipas aktores, Donaldi është banori më i padrejtë në shtëpi, si dhe është shumë i papjekur.

Arjola: Ti ke qenë më i padrejti këtu
Donaldi: Unë?
Arjola: Ti, absolut
Donaldi: Do ta shikojmë deri në fund
Arjola: E shikojmë deri në fund. Donald, je i papjekur
Donaldi: I papjekur unë? Pse?
Arjola: Po, e di vetë ti
Donaldi: Se them gjërat ashtu siç janë?

Arjola: Ne të tjerat nuk i themi, ne tjerët i mbajmë fshehtas
Donaldi: Ti po njëherë
Arjola: Mua nuk më bën përshtypje fare loja jote, të kam thënë “çamarrokshe” fare
Donaldi: Të ka bërë mirë nominimi ty
Arjola: Nominimin nuk e kam problem se unë do dal nga kjo derë më krenare se sa jam futur brenda. Ti mendon se më tremb nominimi? Ça e ka bërë ëmër Zoti për mua është e imja, çfarë nuk e ka bërë është e tjerëve, ua kam fal.


Shtuar 12.12.2021 10:32