“Janë 3 Luizë të vegjël”, Bledi ironizon Efin, Kiarën dhe Ronaldon

Bledi, Efi, Kiara dhe Ronaldo janë në nominim dhe njëri prej tyre do të lërë sonte shtëpinë. Gjatë një bisede me Kristin, Bledi i ka tre të nominuarit tjerë si “3 Luizë të vegjël”.

Kristi: Efi është treguar lojtare e dobët shumë

Bledi: Më ka zhgënjyer

Kristi: Kurse Kiara s’po bën asgjë, rri kot te Luizi

Bledi: Kemi një Luiz, por kanë dashur dhe tre Luizë të vegjël

Kristi: Jo në të njëjtin nivel, i ke në nivel të ulët shumë dhe pa guxim.


Shtuar 11.04.2023 18:58