Ia propozon prapë, a do të largohen Romeo dhe Heidi nga shtëpia?

Në ‘Prime-n’ e djeshëm nuk kaloi pa u përmendur edhe ndarja e Heidit me Romeon. Ky i fundit i tha Heidit me shaka gjatë spektaklit ‘A ikim zemra?’, ndërsa Heidi iu përgjigj ‘Ikim… jo bëj shaka. Unë jam lojtare’. Romeo ia ka propozuar prapë si ide Heidit edhe pas Prime-it, të dy banorë nisen për të dalë në oborr.

Romeo: A do të dalim?

Heidi: Hajde dalim.

Romeo: S’po tallem.

Ndërkohë që Romeo e merr Heidin për dore, në sfond dëgjohen banorët duke thënë: Jo, jo nuk do largoheni.

 


Shtuar 27.03.2024 11:33