“Ia kontrolloj telefonin”, kur vjen puna te partneri Floriana Garo nuk toleron aspak: Burri nuk duhet të dalë

Duhet ta pranojmë që të gjitha ne vajzat i kemi hedhur sytë ndonjëherë te telefoni i partnerit. Në një lidhje ose martesë xhelozia është e pashmangshme dhe Floriana është treguar mëse e sinqertë në këtë pjesë. E ftuar në “Glamour Zone”, moderatorja që tashmë është pjesë e PD, tregoi se ka një xhelozi normale dhe herë pas here e kontrollon telefonin e bashkëshortit.

Kur ka qenë hera e fundit që Floriana i hodhi një sy telefonit të Enisit

Floriana: U shpesh, gjithmonë

Për çfarë je bërë xheloze?

Floriana: Kam xhelozi normale do thosha. Rasti i fundit në raste të rralla edhe del me kolegët dhe miqtë e tij dhe mua më duket sikur burri kur martohet nuk duhet të dalë fare më. Patëm një diskutim të tillë dhe i thashë jo s’duhet të dalësh, ç’është kjo? Je burrë i martuar nuk dilet.