I hynë në shtëpi dhe i grabitën 10 mijë euro, këngëtarja shqiptare tregon gjendjen shëndetësore

Këngëtarja e njohur nga Kosova, Adelina Berisha ka reaguar pas vjedhjes 10 mijë eurove dhe stolive prej ari në shtëpinë e saj. Ajo ka konfirmuar grabitjen, duke thënë se askush nga familjarët e saj nuk kanë qenë në shtëpi kur ka ndodhur vjedhja rreth orës 01:30 në rrugën “Shaip Kamberi” në Prishtinë.

Ndërsa kur u pyet se si është gjendja e saj shëndetësore pas rastit të ndodhur, këngëtarja u shpreh se është mirë.

“Mirë por nuk kemi qenë askush në shtëpi, kemi qenë në një aheng familjar”, tha Adelina.


Shtuar 29.12.2021 12:55