Habit Dj PM: Nuk e shoh Sarën si të dashurën time

Edhe pse përgjatë këtyre ditëve Sara dhe Dj PM janë treguar shumë të afërt me njëri-tjetrin, ky i fundit i ka habitur të gjithë me deklaratën e tij.

Ai është shprehur se nuk e sheh Sarën si të dashurën e tij dhe ka dëshirë që ata të jenë miq.

“Unë nuk e ndjej t’i them të dua dhe as më pëlqen. Realisht, unë personalisht nuk e shoh Sarën si femrën time, më shumë kam dëshirë ta shoh si shoqe, të jemi dy shokë e të flasim si shokë këtu brenda. Prandaj nuk i kam vendosur barriera e as nuk i kam vendosur kushte. Kjo më shumë e dëgjon Dagzin dhe Donaldin se mua, nëse do ndjeja gjë do isha prekur”, ka thënë Dj PM.

 

 


Shtuar 18.11.2021 21:14