“Gjëja më e çuditshme që kam parë ndonjëherë”, Sara i habit të gjithë me lëvizjet e saj të gjuhës

Mbrëmja e sotme në spektaklin televiziv “BBVA3” ka nisur me humor dhe ngacmime.

Moderatori, Ledion Liço ka vënë në siklet Sarën, që të ndaj me publikun përsëri talentin e saj, ku lëviz gjuhën si valë deti.

“Gjëja më e çuditshme që kam parë ndonjëherë”, tha Ledioni pasi Sara habiti të gjithë me lëvizjet e saj të gjuhës.


Shtuar 20.02.2024 21:14

Tags: , ,