Festë në “Ferma VIP”, Renisi surprizohet nga bashkëshortja dhe vajza!

Në “Ferma VIP” sot ka pasur festë. Renis Gjoka ka festuar ditëlindjen dhe mes urimeve të fermerëve, në fakt surprizën më të bukur e mori nga Agai. Brenda fermës i kanë shkuar vajza dhe bashkëshortja. Të dyja takuan jo vetëm Renisin por edhe fermerët e tjerë dhe në fund këngëtari fryu qirinjtë e tortës, duke marrë kështu surprizën më të bukur brenda aventurës së cilës iu bashkua më 22 mars.


Shtuar 13.05.2024 12:55