Ferma VIP/ Ja kush janë më të votuarit dhe kush shkon në sfidën e eleminimit

Niko Komani dhe Rigelsa Cybi janë fermerët për pak të votuar nga publiku, të cilët do të sfidojnë njëri-tjetrin ku njëri prej tyre do të lërë fermën.

Personi që humb sfidën do të lërë menjëherë “Ferma VIP”

Shpëton nga rreziku i sfidës dhe eliminimet: Dijonisin, Albano, Marjana, Elsa, Roberti, Çiljeta.


Shtuar 1.04.2024 23:08

Tags: