Erjola “shpërthen” në lot: Graciano e ka pasur shtëpinë ngjitur dhe më dëgjonte kur ish-partneri më dhunonte

Erjola Doçi, banorja e shtëpisë së “Big Brother”, ka qenë pjesë e një debati të ashpër një natë më parë me banorin Graciano Tagani. Shkëndija e debatit ishte akuzat e Gracianos për njohjen e mëparshme dhe flirtimin e supozuar mes Erjolës dhe Romeos, një tjetër konkurrent të shtëpisë.

Ngjarjet morën një kthesë të re pas mbarimit të spektaklit të darkës, kur Erjola, duke folur në dhomën e gjumit me Juliet, Meritonin dhe Romeon, deklaroi se po mendonte të largohej nga shtëpia e “Big Brother”.

Ndjenjat e Erjolës u përkeqësuan kur ajo shprehu zhgënjimin e saj ndaj Gracianos, i cili, sipas saj, e dinte se ajo kishte përjetuar dhunë në një lidhje të mëparshme dhe se nuk po duronte dot presionin e vazhdueshëm brenda shtëpisë.

Situata është përshkruar si mjaft e tensionuar dhe e mbushur me emocione të forta, me Erjolën që zbuloi se në kohën kur ishte viktimë e dhunës nga ish-partneri i saj, Graciano jetonte në një shtëpi ngjitur. Ajo rrëfeu se ai ndonjëherë e dëgjonte kur ajo ishte duke u rrahur dhe i kishte ofruar ndihmë.

Kjo zbulim i Erjolës ka shtuar një dimension të ri në marrëdhëniet brenda shtëpisë së “Big Brother”, duke thelluar kompleksitetin dhe sfidat e jetës së përditshme të banorëve që jetojnë nën vëzhgimin e vazhdueshëm.


Shtuar 9.05.2024 13:18