Emri i Heidit përmendet në “Grande Fratello”, për çfarë po e komentojnë?

Banorja e “Big Brother Vip Albania 3” Heidi, vazhdon të përflitet në “Grande Fratello” edhe pse nuk është më konkurrente atje, por në “Big Brother Vip”.

Në një bisedë në oborr, banorja Letizia Petris, e kujton Heidin si një konkurrente të fortë që godiste kur fliste.

Ajo ndër të tjera thotë se i mungon, ndërsa e komplimenton si një femër tërheqëse me të cilën banori që kishte do të dashurohej me të.

Një konkurrente që nuk e mendoja që do më mungonte kaq shumë është Heidi. Ti do ishe dashuruar me atë, ajo ishte një femër e vërtetë. Heidi ishte dhe është shumë tërheqëse, super femër, si Marilyn Monroe. Ajo qeshte por të godiste me fjalët. E vetmja që e bëri Anitën për të qarë”, tha ajo.

 


Shtuar 1.03.2024 07:50