Elhaida Dani, drejtoresha artistike e Festivalit të 63-të të Këngës!

Elhaida Dani do të rikthehet në skenën e festivalit të RTSH këtë vit, por jo si konkurrente.

Ajo do të jetë drejtoresha artistike e Festivalit të 63-të të Këngës në Radiotelevizionin Shqiptar, një bashkëpunim që pritet të zgjasë më shumë se një vit.

“Është një kënaqësi dhe përgjegjësi e madhe. Kam lindur dhe jam rritur në Fetstivalin e RTSH-së, dhe falë këti festivali kam shkelur edhe në skenën e Eurovizonit. E di se çfarë do të thotë për artistët shqiptar ky Festival. E di rëndësinë. Do të japë më të mirën time në këtë Festival, por edhe në ato të ardhshmet. Është mundësi e artë për ti treguar edhe Shqipërisë vlerat më të mira. Po synojmë të zgjedhim një skuadër sa më profesioniste, sa më serioze, për të bërë një punë shumë të madhe për këtë Festival dhe ato të ardhshme”, tha ajo në fjalën prezantuese.


Shtuar 12.06.2024 19:02

Tags: ,