Einxhel e penduar për puthjen në buzë me Dagz, Beniada i shpreh dyshimet: Ndodhi diçka më shumë (VIDEO)

Einxhel dhe Dj Dagz kanë shkëmbyer puthjen e parë në shtëpinë e Big Brother. Mirëpo, kjo nuk është pritur mirë nga Einxhel, e cila i ka treguar Beniadës se ka ndodhur në një moment kur ka qenë e pirë dhe e lodhur.

Teksa Einxhel, ishte duke treguar, Beniada ka dyshuar se mos dyshja kanë bërë seks. Mirëpo kjo është mohuar nga Einxhel. Megjithatë, ajo ka shtuar se po të pinte më shumë mund të kishte ndodhur edhe seksi.

Einxhel: Nuk e di çfarë ndodhi.

Beniada: O zemra, çfarë ndodhi?! Më shumë atë që mendoj unë (seks).

Einxhel: Jo, jo.

Beniada: Ashtu si e thua ti, na traumatizon tani.

Einxhel: Po të kisha pirë më shumë, ndoshta. (qesh)


Shtuar 3.01.2022 10:31