Edona James: Që tre muaj këtu në BBVK pa kryer marrëdhënie seksuale, kam harruar si bëhet

Edonën tashmë të gjithë e njohin për spontanitetin dhe humorin e saj.

Teksa qëdrojnë në dhomën e grimit, Santiana dhe Iliriana e Adri, Edona si shumëherë ngritet të tregojë ndonjë ngjarje komike ose shpreh ndonjë mendim që zakonisht shkakton të qeshura.

Ndërkohë, komentet e mëparshme të Edonës, ku theksonte se do vdesë nëse qëndron tre muaj pa kryer marrëdhënie, patën bërë bujë edhe jashtë.

Edona që nga fillimi ka treguar që i pëlqen të shprehet, të tregojë gjërat që ka përjetuar, dhe të shfaqet, siç i pëlqen asaj të thotë; “Pa filtra”.


Shtuar 23.01.2024 14:31